Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

15/02: Pre-Conference
Expert Sessions
OTEAcademy (Αίθουσα Σ010)16/02: Conference Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χριστόφορος Χριστοφή

Χριστόφορος Χριστοφή
Χριστόφορος Χριστοφή

Ο Χριστόφορος Χριστοφή είναι ιδρυτικό μέλος και Διευθύνων Σύμβουλος της ChannelIT από το 2000. Έχει 25 χρόνια πείρα στην αγορά της Ασφάλειας Πληροφορικής και είναι από τους πρώτους επιχειρηματίες που ασχολήθηκαν με το αντικείμενο.

Είναι υπεύθυνος για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών και την επιλογή κατασκευαστών και παράλληλα διαχειρίζεται enterprise πελάτες σε Κύπρο, Ελλάδα και χώρες τις Μέσης Ανατολής.

Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας και είναι δραστήριο μέλος επαγγελματικών επιμελητηρίων στην Κύπρο.

Ομιλητές

Keynote Speaker Ramses Gallego Ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών και ιδιωτικότητας δεδομένων. Έχει διατελέσει Global Vice President του ISACA, καθώς και μέλος της Επιτροπής Πιστοποιήσεων CISM και CGEIT και της Επιτροπής Έκδοσης Οδηγιών και Πρακτικών του οργανισμού. Κάθε χρόνο ταξιδεύει σε περισσότερες από 20 χώρες, όπου παρουσιάζει κάθε φορά, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, τις πλέον καινοτόμες τάσεις στο πεδίο της Ασφάλειας Πληροφοριών.
Keynote Speaker Bryce Austin Θεωρείται ηγετική προσωπικότητα σε θέματα τεχνολογίας και κυβερνο-ασφάλειας, έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε υψηλόβαθμες θέσεις ευθύνης (όπως CIO και CISO) καθώς και συμμετοχή σε Δ.Σ. εταιρειών διαφόρων κλάδων.
Urs Fischer Διεθνούς φήμης ειδικός IT Governance, με έμφαση στις περιοχές operational και IT risk management, internal control systems, καθώς και information & infrastructure security. Ως μέλος της συγγραφικής ομάδας του CobiT4, ο Urs Fischer συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη πλαισίων όπως τα CobiT Control Practices και ISACA Risk IT Framework, καθώς και την πιστοποίηση CRISC του ISACA.
Daniel Grabski As Executive Security Advisor for Microsoft Enterprise Cybersecurity Group, Daniel is in charge of building Microsoft cybersecurity strategy and its execution across Central and Eastern Europe. His work is focusing on enterprises, partners, public sector customers and critical infrastructure stakeholders delivering strategic security expertise, advising around cybersecurity solutions and services needed to build and maintain secure and resilient ICT infrastructure.
Πάνος Βασιλειάδης Ο Πάνος Βασιλειάδης εργάζεται στην εταιρεία ADACOM από το 2002 και είναι υπεύθυνος για την διεύθυνση των εργασιών της στην Ελλάδα, την Ανατολική Ευρώπη και το Ισραήλ.
Κώστας Βούλγαρης Ο Κώστας Βούλγαρης γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Βαρβακείου και κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο του Newcastle.
Παναγιώτης Γεωργίου Ο Παναγιώτης Γεωργίου εργάζεται στην SPACE Hellas ως Information Security Consultant και είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό ασφαλών δικτύων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Γιώργος Γιαννόπουλος Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είναι Επίκουρος Καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου διδάσκει το μάθημα Νομική Πληροφορική. Από το 2016 διευθύνει το Εργαστήριο Νομικής Πληροφορικής.
Δημήτρης Α. Γκρίτζαλης Ο κ. Δημήτρης Γκρίτζαλης είναι Καθηγητής Ασφάλειας στην Πληροφορική και τις Επικοινωνίες στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, είναι Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα, καθώς και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ασφάλειας Πληροφοριών και Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών (INFOSEC Lab).
Βάλια Δεμέστιχα H Βάλια Δεμέστιχα είναι επικεφαλής της ομάδας προώθησης των προϊόντων λογισμικού Security της εταιρείας ΙΒΜ, με έδρα την Αθήνα. Ξεκίνησε τη συνεργασία της με την ΙΒΜ το 2000 αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις ως τεχνικός υλοποίησης και προώθησης των προϊόντων λογισμικού της εταιρείας, και απέκτησε μεγάλη εμπρειρία σχετικά με το χαρτοφυλάκιο λύσεων που προσφέρονται.
Φίλιππος Κομνηνός Ο Φίλιππος Κομνηνός, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε στην Αγγλία στο Leeds Metropolitan University, αποκτώντας το Bachelor of Science (Hons) in Information Systems. Εν συνεχεία, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Royal Holloway University of London με το Master of Science in Information Security.
Κωνσταντίνος Μουλινός Ο Κωνσταντίνος Μουλινός είναι ειδικός σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών και δικτύων (NIS) και επικεφαλής του smart grid security project του ENISA. Έχει εργαστεί για περισσότερα από 10 έτη ως ελεγκτής πληροφοριακών συστημάτων και συνδέθηκε με τον ENISA ως ειδικός σε κρίσιμα ζητήματα προστασίας έργων υποδομής (CIIP).
Νίκος Μουρτζίνος Ο Νίκος Μουρτζίνος εργάζεται στη Cisco, ως Security Product Sales Specialist και είναι υπεύθυνος για την Ελλάδα, την Κύπρo και τη Μάλτα. Η επαγγελματική πορεία του Νίκου Μουρτζίνου στην αγορά της Πληροφορικής μετρά περίπου 20 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει διαχειριστεί με επιτυχία σε σημαντικά έργα.
Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος Panagiotis is Director within EY’s Advisory Practice. He is leading the Cyber Security and Data Protection & Privacy services, including EY’s Greek Advanced Security Center. Being one of the EY contact persons in the Central and South East Europe for such services he cooperates with multiple clients in Greece and abroad operating in a variety of industries such as Banking, Oil & Gas, Consumer Products and Retail, and Telecommunications.
Δρ Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου Ο Δρ Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου είναι υπεύθυνος πωλήσεων για τις λύσεις ασφάλειας πληροφοριών που προσφέρει ο ΟΤΕ στους εταιρικούς του πελάτες. Έχει εργαστεί σαν υπεύθυνος ομάδων συμβούλων ασφάλειας τόσο στον Όμιλο ΟΤΕ όσο και σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα, παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλειας πληροφοριών σε μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Δρ. Γεώργιος Στεργιόπουλος Ο Δρ. Γεώργιος Στεργιόπουλος (geostergiop@aueb.gr) είναι επικεφαλής ερευνητής, υπεύθυνος έργων έρευνας και σύμβουλος ασφάλειας πληροφοριών.
Θεόδωρος Στεργίου Ο Θοδωρής είναι Διευθυντής στο τμήμα Διαχείρισης Τεχνολογικών Κινδύνων της KPMG, υπεύθυνος για τις λύσεις κυβερνοασφάλειας, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο σχεδιασμό και υλοποίηση τεχνολογικών λύσεων ασφάλειας και στη διαχείριση τεχνολογικών κινδύνων.
Χριστόφορος Χριστοφή Ο Χριστόφορος Χριστοφή είναι ιδρυτικό μέλος και Διευθύνων Σύμβουλος της ChannelIT από το 2000. Έχει 25 χρόνια πείρα στην αγορά της Ασφάλειας Πληροφορικής και είναι από τους πρώτους επιχειρηματίες που ασχολήθηκαν με το αντικείμενο.
Οργανωτική επιτροπή Μιχάλης Μαυροφοράκης Ο Δρ. Μιχαήλ Μαυροφοράκης είναι επικεφαλής Διακυβέρνησης Πληροφορικής και Υπεύθυνος της Ασφάλειας των Πληροφοριών του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (που περιλαμβάνει περισσότερες από 70 εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό), ενώ παράλληλα είναι Επίκ. Καθηγητής Έρευνας στο Τμήμα Computer Science του Παν/μίου Houston των ΗΠΑ και μέλος του Computational Biomedicine Lab του ιδίου Παν/μίου.
Οργανωτική επιτροπή Γεράσιμος Μοσχονάς Γεννημένος στον Πειραιά το 1964, αποφοίτησε το 1987 από το Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ κατέχει τον τίτλο Master of Science in Computer Science από το University of East Anglia, UK. Εργάζεται στην Alpha Bank από το 1992, αρχικά ως αναλυτής – προγραμματιστής στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Από το 1996 ασχολήθηκε με τις νέες τεχνολογίες και το Διαδίκτυο.
Οργανωτική επιτροπή Χρίστος Τόπακας Μέσω της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, εκπροσωπεί τη χώρα στο CYBER SECURITY Working Group της European Banking Federation όπως και στο committee του European ATM Security Team (EAST, Europol/Eurojust). Επίσης, συμμετέχει στον European Union Agency for Network and Information Security -- Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA).
Panelist Μαργαρίτα Γκολφινοπούλου Από την θέση αυτή έχει την ευθύνη των κλάδων Χρηματικών Απωλειών, Περιουσίας, Μεταφορών και Αστικής Ευθύνης και της συνεργασίας με το Δίκτυο Πωλήσεων αναφορικά με τους κλάδους αυτούς. Επίσης, ως Risk Champion, συντονίζει τις λειτουργίες του ERM για την Ελλάδα.
Panelist Γιώργος Τσαπρούνης Ο κ. Γιώργος Τσαπρούνης διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας στον οποίο εργάζεται τα τελευταία 15 και πλέον χρόνια. Ξεκίνησε την επαγγελματική του εμπειρία το 1991 ως σύμβουλος επικοινωνίας αυστραλιανών εταιρειών. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1994, ανέλαβε καθήκοντα project manager στην εταιρεία Almo International. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στο Καζίνο Αιγαίου στη θέση του διευθυντή μάρκετινγκ.
  • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CYBER INSURANCE
AIG
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
EY
IBM
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • COMMUNICATION CONSULTANT
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR