Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Χορηγοί

 • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr.

Η Space Hellas, είναι ένας από τους μεγαλύτερους System Integrators στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Δραστηριοποιείται από το 1985 προσφέροντας τις πλέον σύγχρονες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, τις οποίες υποστηρίζει με ένα υπερσύγχρονο τεχνικό δίκτυο. Η Space Hellas, προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες της μέσω του state-of-the-art Κέντρου Επιχειρήσεων Υποστήριξης Δικτύων και Ασφάλειας που διαθέτει και το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο ITILv3 και εξυπηρετεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οργανισμούς σε 24ωρη βάση. Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, ασφάλειας πληροφοριών ISO/IEC27001:2013, συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ΙSO 14001:2004, καθώς και υγείας & ασφάλειας OHSAS 18001:2007. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ διαθέτει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις, θυγατρικές σε πέντε χώρες του εξωτερικού και δραστηριότητες που εκτείνονται από την Ευρώπη έως και τη Μέση Ανατολή. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000.

 • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI

Η ATCOM ιδρύθηκε το 2000 και κατέχει ηγετική θέση στο Digital Business στην Ελλάδα. Αριθμώντας 120 στελέχη, έχει αναπτύξει περισσότερα από 3.000 ψηφιακά έργα για τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, παρέχοντας υπηρεσίες consulting αλλά και τεχνολογία που βοηθά τις επιχειρήσεις να μεταμορφώσουν το σύνολο των επιχειρηματικών τους λειτουργιών.

OneTrust is a leading privacy management software platform used by more than 1,500 organisations globally to comply with data privacy regulations across jurisdictions, including the EU GDPR. Powered by deep privacy research, our comprehensive and integrated platform includes readiness assessments, privacy impact assessments (PIA/DPIA), data mapping automation, website scanning and cookie compliance, subject rights and consent management, incident reporting, and vendor risk management. OneTrust is co-headquartered in London, UK and Atlanta, GA with a global team of CIPP-certified privacy and technology experts.

 • MDM SPONSOR
 • ΧΟΡΗΓΟI

Η ENCODE είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής υπηρεσιών και λύσεων Cyber Security και έχει πραγματοποιήσει έργα ασφάλειας για περισσότερους από 200 μεγάλους οργανισμούς σε 20 χώρες. Συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνολογία με τις καλύτερες λειτουργίες Cyber Security όπως είναι το προϊόν IBM QRadar επιτυγχάνει την αποτελεσματική διαχείριση των προηγμένων απειλών στον κυβερνοχώρο.

EY

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργούμε ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να τηρήσουν τις υποσχέσεις μας προς όλους τους εταίρους μας. Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε σημαντικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους μας, για τους πελάτες μας και για τις κοινωνίες μας.

Fortinet secures the largest enterprise, service provider, and government organizations around the world. Fortinet empowers its customers with intelligent, seamless protection across the expanding attack surface and the power to take on ever-increasing performance requirements of the borderless network - today and into the future.

IBM

Η IBM είναι μια εταιρεία καινοτομιών που στόχο έχει την παροχή ουσιαστικής επιχειρηματικής αξίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, αξιοποιώντας την τεχνολογία και αντλώντας από τις δυνατότητες των κορυφαίων Συστημάτων, προϊόντων Λογισμικού και Υπηρεσιών που διαθέτει. Η IBM δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1937 και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιχειρηματική και τεχνολογική κληρονομιά της χώρας.

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Στην Ελλάδα κατέχει εξέχουσα θέση για πάνω από 45 χρόνια, παρέχοντας μέσω 4 εταιρειών, ολοκληρωμένες ελεγκτικές, φορολογικές, λογιστικές, νομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Απασχολεί στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη πάνω από 500 άτομα, υψηλού επιπέδου επαγγελματίες με σημαντική, εξειδικευμένη εμπειρία.

Η Symantec Corporation, παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο υποστηρίζει οργανισμούς, κυβερνήσεις και ανθρώπους στην εξασφάλιση των σημαντικότερων δεδομένων τους. Οργανισμοί απευθύνονται στη Symantec για στρατηγικές, ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας σε endpoints, cloud και υποδομές. Η Symantec αξιοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πολιτικών κυβερνητικών πληροφοριών, επιτρέποντάς της να εντοπίζει και να προστατεύει και τις πιο εξελιγμένες απειλές.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.symantec.com

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
AIG
 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η Podium παρέχει διακεκριμένες υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες διερμηνείς – μεταφραστές με πάθος για τη δουλειά τους και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα, εγγυάται ακρίβεια και διαφάνεια. Η πορεία μας στο χώρο της διερμηνείας και της μετάφρασης έχει επιβραβεύσει την πίστη μας σ’αυτό που κάνουμε και τη συνεχή προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων της αγοράς και των πελατών μας.

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με τον:

Θάνος Θώμος, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 322), fax: 210 6617 778, e-mail: tthomos@boussias.com

 • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
 • MDM SPONSOR
 • ΧΟΡΗΓΟI
EY
IBM
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
AIG
 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2008 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team