Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Troels Oerting

CISO Keynote

fmr Group CISO Barclays/ EC3 Director, Europol

Troels Oerting
Troels Oerting

Είναι ένας από τους πλέον έμπειρους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες της Ασφάλειας Πληροφοριών στον κόσμο, με εμπειρία που ξεπερνά τα 38 χρόνια στο πεδίο της «ψηφιακής μάχης» ενάντια στις κυβερνοαπειλές.

Τον Φεβρουάριο του 2015 ανέλαβε καθήκοντα Group CISO στην Barclays, ενώ το 2016 απέκτησε αρμοδιότητες και Group Chief Security Officer, με στόχο την end-to-end ενίσχυση της ασφάλειας στον τραπεζικό όμιλο.

Πριν από την Barclays, ο Troels ήταν Director του European Cybercrime Centre (EC3) της Europol. Ως ειδικός στην κυβερνοασφάλεια, ο Troels συνεχώς αναζητά για νέες ευκαιρίες σε νομικό και τεχνολογικό επίπεδο, αλλά και ευκαιρίες συνεργασίας ανάμεσα σε φορείς, προκειμένου να ενισχύσει την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των δεδομένων των χρηστών του διαδικτύου. Στο πλαίσιο της θητείας του στο EC3, πρωτοστάτησε στην ίδρυση του “Joint Cybercrime Action Task Force” (J-CAT), στο οποίο συμμετέχουν αστυνομικές αρχές ανά τον κόσμο, εισαγγελείς και το Διεθνές Κέντρο Καινοτομίας της Interpol. Το J-CAT έχει αναγνωριστεί ως κορυφαία παγκόσμια πρωτοβουλία ενάντια στα οργανωμένα δίκτυα ψηφιακού εγκλήματος.

Είναι σύμβουλος ψηφιακής πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο βρετανικό Κοινοβούλιο και είναι μόνιμο μέλος διεθνών οργανισμών, όπως είναι οι ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), ITU (International Telecommunication Union) και το Συμβούλιο της Ευρώπης. Συμβουλεύει τακτικά διεθνείς οργανισμούς και εθνικές κυβερνήσεις σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας, ενώ έχει δημιουργήσει ένα διεθνές πρόγραμμα συνεργασίας ανάμεσα σε αρχές επιβολής του νόμου, πανεπιστήμια, ΜΚΟ και εταιρείες τεχνολογίας, το οποίο έχει ως σκοπό την ενίσχυση της ψηφιακής ασφάλειας χωρίς να διακυβεύεται η ιδιωτικότητα των χρηστών.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό του EC3, ο Troels ήταν Assistant Director στο τμήμα οργανωμένος εγκλήματος και στο αντιτρομοκρατικό τμήμα της Europol, ενώ έχει διατελέσει Director of Operations στις μυστικές υπηρεσίες της Δανίας (Danish Security Intelligence Service) και Director του Danish Serious Organized Crime Agency.

Έχει βραβευθεί πολλάκις για το έργο του στο πεδίο της ψηφιακής ασφάλειας, ενώ πραγματοποιεί συχνά διαλέξεις σε πανεπιστήμια ανά την υφήλιο.

Ομιλητές

Keynote Speaker Lillian Ablon Πρόκειται για μια από τις πλέον αναγνωρισμένες ερευνήτριες παγκοσμίως σε θέματα zero-day vulnerabilities και συνεργάζεται στενά με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση θεμάτων ψηφιακής ασφάλειας και ψηφιακού πολέμου, από διάφορα πόστα στη διάρκεια της καριέρας της.
CISO Keynote Jaya Baloo Είναι Chief Information Security Officer της ολλανδικής KPM Telecoms (πρόκειται για τον πρώην κρατικό πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της Ολλανδίας, ο οποίος σήμερα δραστηριοποιείται πλέον στην ευρύτερη ευρωπαϊκή αγορά). Το 2017 αναγνωρίστηκε ως μια από τους top 100 CISOs παγκοσμίως, ενώ το 2015 απέσπασε τη διάκριση της Cyber Security Executive of the Year Award.
CISO Keynote Troels Oerting Είναι ένας από τους πλέον έμπειρους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες της Ασφάλειας Πληροφοριών στον κόσμο, με εμπειρία που ξεπερνά τα 38 χρόνια στο πεδίο της «ψηφιακής μάχης» ενάντια στις κυβερνοαπειλές.
CISO Keynote Steve Wright Με το διπλό «καπέλο» της Ασφάλειας Πληροφοριών και του Data Privacy, ο Steve είναι υπεύθυνος για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του retail κολοσσού John Lewis, για τη συμμόρφωση του οργανισμού με το κανονιστικό πλαίσιο και τη νομοθεσία και την ενίσχυση της διαφάνειας και της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην εταιρεία, αλλά και την ενίσχυση του brand στα digital, mobile και ecommerce κανάλια.
International Expert Ramses Gallego Ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών και ιδιωτικότητας δεδομένων. Έχει διατελέσει Global Vice President του ISACA, καθώς και μέλος της Επιτροπής Πιστοποιήσεων CISM και CGEIT και της Επιτροπής Έκδοσης Οδηγιών και Πρακτικών του οργανισμού.
International Expert Joshua Crumbaugh Πρόκειται για έναν από τους πιο «επιτυχημένους» social engineers, ο οποίος, χάρη στην ικανότητά του να αποσπά προσωπικές πληροφορίες μέσω ψηφιακών καναλιών, έχει καταφέρει να εισέλθει σε θησαυροφυλάκια τραπεζών, data centers των Fortune 500 εταιρειών, εταιρικές εγκαταστάσεις και πριβέ χώρους σε καζίνο.
Βάλια Δεμέστιχα H Βάλια Δεμέστιχα είναι επικεφαλής της ομάδας προώθησης των προϊόντων λογισμικού Security της εταιρείας ΙΒΜ, με έδρα την Αθήνα.
Δρ. Απόστολος Μαλατράς Ο Δρ. Απόστολος Μαλατράς εξειδικεύεται στην ψηφιακή ασφάλεια του Internet of Things και της αυτοκίνησης. Ανήκει στο δυναμικό της μονάδας Secure Services & Infrastructure του ENISA.
Enrique Duvos Ο Enrique Duvos, με 20 έτη επαγγελματικής εμπειρίας στη βιομηχανία IT/Software, είναι μέλος της Akamai από το 2014 και διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία στη δημιουργία και διανομή Web και Mobile περιεχομένου.
  • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
IBM
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2008 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team